Freia-logo
Bunad herre

Konkurransevilkår

Arrangør av konkurransen

Mondelez Norge AS («Mondelez»)

Johan Throne Holsts Plass 1,

P.O. Box 6658 Rodeløkka,

NO-0502, Oslo
 

Aksept av vilkår og betingelser

Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren konkurransereglene.  

Premie

Premien er en valgfri bunad opp til en verdi av 30 000 NOK.  

Det trekkes én vinner per følgende Coop kjeder; Coop OBS, Coop Mega, Coop Prix, Coop Marked og Matkroken (totalt 5 premier). Vinnerne trekkes av en representant fra Mondelez. Etter trekningen kontakter en representant fra Mondelez vinneren og avtaler praktiske detaljer rundt uttaket av premien. Premien må benyttes innen 6 måneder fra kampanjeslutt.

Premien må aksepteres slik som den er, og kan ikke byttes inn mot kontanter.

Vinner svarer for eventuell gevinstskatt.

Kampanjeperiode og kjøpsmekanikk per kjede

Coop Obs: 24.04.23 – 07.05.23 - Kjøp 4 Freia plater 190g-200g for 100 kr

Coop Mega: 22.05.23 – 04.06.2023 -40% Freia plater 190g – 320g.

Matkroken, Coop Marked og Coop Prix: 22.05.23 - 04.06.23 –  -30% på Freia plater 190g - 200g.

Konkurransen gjelder kun i Coop.

Hvordan delta

1.         Kjøp Freia plater innenfor kampanjeperioden. Deltakelse i konkurransen fordrer at man kjøper det antallet Freia plater 190g -200g / 190g-320g som er oppgitt i tilbudet i den kjeden man kjøper produktet (kjøpsmekanikken)

2.         Ta vare på kvitteringen

3.         Gå til Freia.no og klikk på konkurransen

4.         Fyll inn personlig informasjon og last opp kvittering for kjøp (bilde av kvittering) og registrerer din deltakelse i konkurransen

Du kan delta så mange ganger du ønsker, men du må da foreta et nytt kjøp av Freia plater og ha ny kvittering tilgjengelig.

Hvem kan delta

Konkurransen er åpen for alle som er over 18 år og bosatt i Norge. Ansatte i Mondelez og øvrige som jobber med administrasjon av denne konkurransen kan ikke vinne og motta noen form for premiering.

Slik bli vinneren plukket ut

Vinnerne av konkurransen trekkes tilfeldig, basert på kvitteringer som er sendt inn. Det trekkes én vinner per kjede (totalt 5 vinnere). Beslutningen som blir tatt er endelig, og kan ikke overklages. Vinnerne blir kontaktet via telefon eller SMS på oppgitt telefonnummer av en representant fra Mondelez. Vinnerne trekkes etter endt kampanjeperiode.  

Diskvalifisering

Mondelez og andre partnere forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som bryter med konkurransereglene.

Forbehold

Mondelez og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle trykkfeil eller andre utilsiktete misforståelser. Mondelez og andre partnere kan ikke holdes ansvarlig for materialet som sendes inn av deltakerne i konkurransen.

Hvis, av en eller annen grunn, kampanjen ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Mondelez sin kontroll, vil Mondelez reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av kampanjen.

I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for kampanjen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.

Alle internettkostnader og andre kostnader som kan oppstå forbundet med deltakelse i kampanjen, er utelukkende deltakerens ansvar.

Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurransen kommer deltakeren til å måtte gi fra seg visse personopplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premiene. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette. Etter endt kampanjeperiode slettes listen med kontaktinformasjon.  

For å kunne fullføre premieutdelingen, kan personopplysningene overføres til en tredjepart. Mondelez er i slike tilfeller personopplysningsansvarlig og tredje part er prosessfullmektige. Ved å delta i konkurransen og akseptere disse vilkårene, samtykker du til at Mondelez behandler og gir videre dine personopplysninger til ovenfor beskrevne gjøremål.

Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandlingen av personopplysninger. Tilbakekalles dette samtykket innen vinnerne en kåret, anses du ikke lengre å oppfylle kravene for å delta i konkurransen, og vi kommer ikke til å benytte dine personopplysninger videre. Du har rett til å gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig underskrevet søknad stilet til Mondelez, å få beskjed om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse behandles. Etter loven har du også rett til å be om korrigering av eventuelle uriktige personopplysninger Mondelez måtte ha.

For mer informasjon om behandling av personopplysninger, se her: https://eu.mondelezinternational.com/privacy-notice?sc_lang=nb-no&siteId=6oyH%2ft29EQgVQQ6KPOLGAQ%3d%3d

Kontakt

Har du spørsmål om vilkårene eller konkurransen generelt, kan du ta kontakt via Mondelez forbrukerkontakt, tlf. 21 53 08 57.

Bunader kvinne